MOBY - Reprise
(Deutsche Grammophon Intl)
Ltd Edition
MC / 028948609208

Ilmus 28.5.2021
Kohe poes olemas
Tarneaeg 1-3 päeva

1. Everloving
2. Natural Blues (Featuring Gregory Porter & Amythyst Kiah)
3. Go
4. Porcelain (Featuring Jim James)
5. Extreme Ways
6. Heroes (Featuring Mindy Jones)
7. God Moving Over the Face of the Water (Featuring Vikingur Ólafsson)
8. Why Does My Heart Feel So Bad (Featuring Apollo Jane)
9. The Lonely Night (Featuring Kris Kristofferson & Mark Lanegan)
10. We Are All Made Of Stars
11. Lift Me Up
12. The Great Escape (Featuring Nataly Dawn, Alice Skye, Luna Li)
13. The Last Day (Featuring Skylar Grey & Darlingside)
Lisa ostukorvi16 €