QUEENS OF THE STONE AGE - Queens Of the Stone Age
(Matador Records)
CD / OLE 1798CD
-stoner rock-
Ilmus 21.6.2024
Tarneaeg 3-4 päeva

Queens of the Stone Age´i algselt 2011. aastal ilmunud debüütalbumi laiendatud väljaanne.

1. Regular John
2. Avon
3. If Only
4. Walkin On the Sidewalks
5. You Would Know
6. The Bronze
7. How To Handle a Rope (A Lesson In the Lariat)
8. Mexicola
9. Hispanic Impressions
10. You Can´t Quit Me Baby
11. These Aren´t the Droids You´re Looking For
12. Give the Mule What He Wants
13. Spiders and Vinegaroons
14. I Was a Teenage Hand Model
Lisa ostukorvi
18 €