KURT ELLING - The Questions
(OKeh Records)
CD / 889854928322
Ilmus 2018
NB! Soodushind
Kohe poes olemas

Tarneaeg 1-3 päeva

1. A Hard Rain´s A-Gonna Fall (Featuring Branford Marsalis & Jeff "Tain" Watts)
2. A Happy Thought (Featuring Stu Mindeman)
3. American Tune
4. Washing Of the Water
5. A Secret In Three Views (Featuring John McLean & Stu Mindeman) 
6. Lonely Town (Featuring Joey Calderazzo & Marquis Hill)
7. Endless Lawns (Featuring Marquis Hill)
8. I Have Dreamed (Featuring Branford Marsalis)
9. The Enchantress (Featuring Joey Calderazzo)
10. Skylark (Featuring Stu Mindeman)
Lisa ostukorvi14 €