CHRIS CORNELL - No One Sings Like You Anymore
180g Black Vinyl
LP / 0602435451220
Ilmus 19.03.2021

Kohe poes olemas, tarneaeg 1-3 päeva.

No One Sings Like You Anymore´il coverdab  Chris Cornell kümne teda inspireerinud artisti lugu.

1. Get It While You Can
2. Jump Into the Fire (Harry Nilsson)
3. Sad Sad City (Ghostland Observatory)
4. Patience (Guns N’ Roses)
5. Nothing Compares 2 U (Prince)

1. Watching the Wheels (John Lennon)
2. You Don`t Know Nothing About Love (Carl Hall)
3. Showdown (Electric Light Orchestra)
4. To Be Treated Rite (Terry Reid)
5. Stay With Me Baby (Lorraine Ellison)
Lisa ostukorvi36 €