GOGOL BORDELLO - Solidaritine
(Casa Gogol Records / Cooking Vinyl)
digipakCD / COOKCD 837
Ilmus 16.9.2022
Kohe poes olemas
Tarneaeg 1-3 päeva

"Gogol Bordello return to their Punk Rock roots"
Produtsendid Walter Schreifels (Quicksand) ja Eugene Hutz.

1. Shot Of Solidaritine
2. Focus Coin
3. Blueprint
4. The Era Of the End Of Eras (Feat. H.R.)
5. I’m Coming Out
6. Knack For Life
7. The Great Hunt Of Idiot Savant
8. Take Only What You Can Carry (Feat. Kazka)
9. My Imaginary Son
10. Forces Of Victory (Feat. Serhiy Zhadan and  Kazka)
11. Fire On Ice Floe
12. Gut Guidance
13. Huckleberry Generation
Lisa ostukorvi
17,29 €