CAT POWER - Covers
(Domino Recording Co.)
CD / WIGCD 469
Ilmus 14.1.2022
Kohe poes olemas
Tarneaeg 1-3 päeva

Chan Marshalli ehk Cat Poweri eripalgelised lugude tõlgendused albumil "Covers".


1. Bad Religion (Frank Ocean)
2. Unhate (Cat Power / Chan Marshall)
3. Pa Pa Power (Dead Man`s Bones)
4. A Pair Of Brown Eyes (The Pogues)
5. Against the Wind (Bob Seger)
6. Endless Sea (Iggy Pop)
7. These Days (Jackson Browne)
8. It Wasn`t God Who Made Honky Tonk Angels (Kitty Wells)
9. I Had a Dream Joe (Nick Cave)
10. Here Comes a Regular (The Replacements)
11. I`ll Be Seeing You (Billie Holiday)
Lisa ostukorvi
17 €